Charlie's Angels - Uden Hæmninger

Jeg har altid haft et svagt spot for de to film Angles film, men nu genså jeg så lige nr 2, her henover julen og må indrømme at den ikke helt holder.
Den er bare for kedelig og værst af alt så er 
slåskampene dårligt lavet, det er så tydeligt at se at de hænger i wires, og selvfølgelig gør de det, er godt klar over at ingen kan lave sådanne spring uden, men deres spring er ikke “flydende” og det ødelægger fuldstændig illusion, i hvert fald for mig.

Sven Ole er dog med, så det er jo meget fedt.

Så ingen grund til at spilde tid med den, håber den første stadig er god, må gense den en dag, eller måske jeg bare skulle lade være.

Filmfakta

 

Original titel: Charlie’s Angels: Full Throttle

Instruktør: McG

Medvirkende:  Drew Barrymore, Lucy Liu, Cameron Diaz

 

2003 | 106 min |

Trailer

Av Min Arv

Havde set den her tilbage i min ungdom, og huskede den som meget hyggelig, det er den sådan set også stadig, men jeg synes ideen er lidt for lille til en spillefilm, havde gjort sig godt som kort film tror jeg, jeg synes i hvert fald filmen var lidt for lang.

Candy og Pryor er altid hver at se på, og her er der god kemi imellem dem, jeg tror på de har været venner i langtid. All over er skuespillet fint.

At det er der har instrueret, må siges at være atypisk.

Jeg synes godt man kan hygge sig en aften i selskab med den her film, men det er nok ikke en man gense.

Filmfakta

 

Original titel: Brewster’s Millions

Instruktør:

Medvirkende:  Richard Pryor, John Candy, Lonette McKee

 

1985 | 102 min |

Trailer

Welcome To The Jungle

Helt ok action film, jeg var i hvert fald godt underholdt.
Sean William Scott har jeg altid synes var lidt nederen, 
Rosario og Johnson er til gengæld god, som altid. Walken er en lidt overgearet skurk, men det passer nu meget til ham og rollen. Og så er Sven-Ole med jahhhh!

Den er en enkelt scene i filmen, som ikke fungeret for mig, de er i den her hule ting, og det er virkelig ringe filmet, man mister overblikket og hvad det går ud på.

Jeg hader når man genbruger billeder/klip, og er – hvis jeg selv skal sige det – ret god til at spotte det, her er der et klip af en aber og jungleluft foto der bliver genbrugt.

Anbefaling? Ja det er ok underholdning

Filmfakta

 

Original titel: The Rundown

Instruktør:

Medvirkende: Dwayne Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken

 

2003 | 104 min |

Trailer

Young Guns

Det bedste jeg kan sige om den her film er at rollebesætningen er ret vild, men det er bare en lidt kedelig film. Tænker om den har den hold i virkeligheden? Ud over navnene.

Der var især en scene jeg stod helt af på, og det er den hvor Lou Diamond Phillips, skal begrunde hvorfor han ikke vil med mere, her får vi en monolog om hans stamme der blev udryddet, og om hvor slemt det var. Men han bliver alligevel, hvorfor? Aghh jeg synes det er ringe.

Jack og Terence er altid gode, selv i dette kedelig værk, skinner de.

En anbefaling? Niks

Filmfakta

 

Original titel: Young Guns

Instruktør:

Medvirkende: Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips

 

1988 | 107 min |

Trailer

Four Rooms

Har aldrig været vild med den her film, genså den fornyelig – sammen med moviebox slænget – og jeg synes faktisk den var endnu dårligere end jeg huskede den. Det er bare fire kedelige historier sat sammen til en kedelig film. De alle sidste minutter i Tarantino afsnittet er ok, men de for liggende 94 minutter er ikke.

Alle overspiller – helt sikkert med vilje – men især Tim Roth er helt forfærdelig.

Jeg studsede over at nogle af heksene i det første afsnit er topløse, og andre er ikke. Det frem går ikke af historien hvorfor, og i min opfattelse ville det give mest mening at de alle var (eller ikke var). Men det slog mig at det sjovt nok var de to der ikke var kendte der var topløse og de tre kendte var ikke, et sammentræf? Tja måske.

Tarantino afsnittet er lånt – ikke at de ligger skjul på det – fra et afsnit i “Hitchcock Presents” serien fra 50’erne, du kan se afslutningen af det afsnit her på YouTube

Filmfakta

 

Original titel: Four Rooms

Instruktør: Allison Anders, Alexandre Rockwell, Robert Rodriguez & Quentin Tarantino

Medvirkende:  Tim Roth, Antonio Banderas, Madonna

 

1995 | 98 min |

Trailer

  • Charlie's Angels - Uden hæmninger
  • Av Min Arv
  • Welcome To The Jungle
  • Young Guns
  • Four Rooms
Tidligere artikelVoldens Gade
Næste artikelChildren Of The Corn