Outsideren

Har ikke så meget at sige om den her, jeg synes det er en fantastisk film med, måske ikke den dybe historie, men budskabet kan man da ikke andet end holde af. Og så er det et vildt cast af – på det tidspunkt – lovende skuespillere.

På rollelisten – ud over de tre der er her forneden – finde man:

Patrick Swayze, Rob Lowe, Emilio Estevez, Tom Cruise, Diane Lane & Tom Waits

(Buddy van Horn er på stunt, Stephen H. Burum på foto, Carmine Coppola på musik)

Filmfakta

 

Original titel: The Outsiders

Instruktør: Francis Ford Coppola

Medvirkende: C. Thomas Howell, Matt Dillon, Ralph Macchio

 

1983 | 91 min | USA

Trailer

Vidioten

Film jeg havde set lidt frem til at se igen, men ikke så sjov som jeg husker den, jeg synes faktisk hans visioner – film parodier – er kedelig, men til gengæld så synes jeg at historien uden om er ganske udmærket og det havde jeg ikke lige regnet med.

Filmfakta

 

Original titel: UHF

Instruktør: Jay Levey

Medvirkende: ‘Weird Al’ Yankovic, Victoria Jackson, Kevin McCarthy

 

1989 | 97 min | USA

Trailer

Eraser

Åh den var lige så dårlige som jeg husker den – men havde da håbet på det modsatte – filmen indeholder Schwarzenegger’s dårligste onliners, en slutning/historie der er så forudsigelig at det svider i smagsløgene og så finder man filmhistoriens dårligste CGI krokodiller.

Filmfakta

 

Original titel: Eraser

Instruktør: Chuck Russell

Medvirkende: Arnold Schwarzenegger, Vanessa Williams, James Caan

 

1996 | 115 min | USA,

Trailer

Skiskolens Varme Piger

Lidt et tilfælde at jeg fik den her set, den var optaget fra på det video bånd med min Outsideren på, altså efter filmen, fordi der var det her “salgs trick” med at lave spilletiden på videobåndene længere end den film der var på, så kunne folk selv optage noget der.
Og der var så en person som havde valgt at ligge denne kedelige komedie ind og noget andet end Outsideren må man sige.

Den er ikke min kop te – det er sådanne film her sjældent – men de spiller sådan set ok og der er nogle fede ski stunt i filmen.

Filmfakta

 

Original titel: Hot Dog …The Movie

Instruktør: Peter Markle

Medvirkende: David Naughton, Shannon Tweed, Patrick Houser

 

1984 | 96 min | USA

Trailer

Street Fighter - Det Endelige Opgør

Hold op en stinker og det er heller ikke rigtig en Van Damme film, men ok han skal selvfølgelig også have lov til at prøve noget nyt/andet. Og jeg synes hans engelsk er dårligere end normalt.

Den er virkelig kedelig, eneste lyspunkt er Raul Julia – i hans vist nok sidste rolle – han er dejligt overspillet. Og så elsker jeg slut still billedet, det er det jeg har brugt som her i indlægget.

(Kylie Minogue er med & William A. Fraker er fotograf)

Filmfakta

 

Original titel: Street Fighter

Instruktør:

Medvirkende: Jean-Claude Van Damme, Raúl Juliá, Ming-Na Wen

 

1994 | 102 min | USA, Japan

Trailer

  • Outsideren
  • Vidioten
  • Eraser
  • Skiskolens Varme Piger
  • Street Fighter - Det Endelige Opgør
Tidligere artikelDead Heat
Næste artikelSyv Mænd Sejrer