Original titel

Chun man Dan Mai

Handlingen.... kort!

To kinesiske mænd vinder en uges ophold i København. Mens en af dem rendet rundt og scorer danske piger – og er sin kone utro – forelsker den anden sig i sin kinesiske rejseleder. Og så er det hele lige mikset sammen med en masse karate kampe, med utallige bøller, der er udsendt af den utros kone.

Mit syn på sagen

Vanvittig karate/sexploitation/komedie film fra , det er jo en af den her film der ikke er gode, men meget meget underholdene at se. Og så er det ret sjovt at se København, og især sjovet at ligge mærke til hvordan de kommer rundt i byen, der er ingen sammenhæng overhovedet, men det ved man jo ikke når man bor i Hong Kong 🙂

Der var et enkelt sted i filmen, hvor jeg fik lidt dårlig smag i munden, der er den her scene hvor den ene hovedperson kommer hjem til nogle “skole” piger, og den virker sgu lidt u-fedt, for hvor gammel er de her piger egentlig, og hvad har de fået for at være med og smide tøjet, for der er ingen tvivl om at de ikke er skuespillere.

Og så er det lidt underligt – måske en ting i Hong Kong anno – at de ikke kysser, men bare trykker mundene sammen, det har dog en meget voldsom effekt, også måde det bliver gjort på er sådan meget dyrisk synes jeg – og lugter at kvart i voldtægt –  hvor det ville have været meget mere “uskyldigt” hvis de havde kysset på en mere stille og rolig måde.

Den har nogle ok kamp-scener og der er også nogle enkelte ting der er helt fornuftigt klippet.

Jeg så den på...

35mm i husets biograf, i en næsten fyldt sal af ligesindede, Som er den helt rigtig måde at se sådanne film på, hvis du spørg mig.

Rulletekst

Instruktør: Ho Fan
Manuskript: Nim Hsuen Lin & Victor Lam Lim-Huen

Fotograf: Hua Shan

Klipper: Kwok Ting-Hung

Musik: ??


Michael Chan : Hui Min – Tour Winner #1

James Yi Lui : George – Tour Winner #2

Lydia Shum Tin-Ha : Tina – George's Fiancee

Lise-Lotte Norup : Ingrid


| 90 min | Hong kong

Hele Filmen

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.7

Kan jeg anbefale den?

Ja helt bestemt, og se den i huset.

IMDb

Chun man Dan Mai | Juni 28, 1973 (Hong Kong) Resumé: Two Chinese men go to Copenhagen. While one of them philanders around with various Danish and Asian women, the other falls in love with his Chinese tour guide.
Land: Hong KongSprog: Mandarin
Tidligere artikelDøden Løber Løbsk
Næste artikelExcessive Force