Handlingen.... kort!

Dar er kongesøn, men opvokset i en anden familie, pga et mord forsøg på ham da han blev født. Da hans nye familie bliver dræbt af nogle barbarer, drager han ud for at hævne sig.

Mit syn på sagen

Jeg må indrømme at jeg ikke er den store fan af de her sværd og sandal film, men  jeg havde kun hørt godt om den her, så den skulle selvfølgelig have en chance. Men nej jeg synes det er kedeligt og det er bare ikke mig.

De spiller sådan set ok, Rip Torn overspiller selvfølgelig, men ellers er de ok hele vejen rundt. Historien er hvad den er i den her slags film.
Men det er super dårlig makeup. Og så er der skurkens hjelm, den her simpelthen for latterlig, med de her store flagermus vinger 🙂

I øvrigt så...

Er der en sort tiger med, fordi det skal være en panter. Men når man nu ikke kunne skaffe en panter og kun en tiger, hvorfor så ikke bare gøre det til en tiger i manus?

Og så er der hele slut kamp som bare er tåbelig. Et set stykke med vildt mange trapper, som han er oppe af som et lyn. Og den her Ørn der tager drengen, jeg kan kun smile af hvor tåbeligt det hele er og ser ud.

Lidt sandfærdigheder

  • har været fotograf på en del Kubrick film.

Medie: Digital

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Don Coscarelli
Manuskript: Don Coscarelli & Paul Pepperman
Fotograf: John Alcott
Klipper:

Musik:
Lee Holdridge

: Dar

Tanya Roberts : Kiri

Rip Torn : Maax

Årstal: Spilletid: 118 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.7

Kan jeg anbefale den?

Jeg ved det ikke rigtig, Jo hvis man er til de her sværd og sandal film. Ellers skip den.

IMDb

The Beastmaster (1982) 118min: | Action, Eventyr, Fantasy | 20 August 1982 (USA)
Resumé: A sword-and-sorcery fantasy about a young man's search for revenge. Armed with supernatural powers, the handsome hero and his animal allies wage war against marauding forces.
Land: USA, West GermanySprog: English
Tidligere artikelSyv Mænd Sejrer
Næste artikelSyv Der Hævner