Handlingen.... kort!

Conan, bliver slave, efter at hans forældre og hele hans stamme bliver dræbt af troldmand, Thulsa Doom. Han vokser op, bliver han en frygtløs kæmper. Da han vinder sin frihed, planlægger han over Thulsa Doom.

Mit syn på sagen

En film jeg havde set ret meget frem til, selv om jeg ikke er så meget til de her sværd og sandal film. Må indrømme at jeg ikke rigtig viste hvad jeg skulle forvente, men jeg var alligevel temmelig skuffet.
Alt taler ellers til at det her skulle være en god film, har instrueret – ham kan jeg normalt meget godt lide – han har skrevet manus sammen med . Arnold og er med – og det er Sven-Ole også.
Så som sagt der er lagt op til noget fedt.

Hvad er der så galt?
Jo det er manuskriptet, jeg synes ikke det hænger sammen over ordnet set, og så er tid ikke noget vi forholder os til, han har f.eks. gået rundt om den der ting i 20år eller noget i den stil, det er så hvad det er, og noget jeg normalt sagtens kan æde. Men sammen med alt det andet jeg ikke synes holder i filmen, som hende heksen, hvad er hun for en!?
Og hans veninde der vender tilbage fra de døde i ca. 10 sek. for lige at hjælpe ham. Så bidrager det bare til det negative.
– og hvorfor sætter han alle de her pinde/spyd op til sidste – for de bliver jo ikke brugt.

Som sagt, jeg var ret skuffet, den var heller ikke så blodig som jeg havde fået indtryk af den skulle være.

Her til sidst skal musik lige fremhæves, for den er ret fed og stemningsfuld. Og sjovt som hans musik til Robocop, minder om det her.

Lidt fakts!

Medie:

Rulletekst

Instruktør: John Milius
Manuskript: John Milius & Oliver Stone
Fotograf: Duke Callaghan
Klipper:
Carroll Timothy O'Meara
Musik:
Basil Poledouris

Conan

James Earl Jones : Thulsa Doom

King Osric

Sandahl Bergman : Valeria

Conan's Father

Thorgrim

Årstal: Spilletid: 129 min. – Land:

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.5

Kan jeg anbefale den?

Jo den skal man se, men jeg må indrømme at jeg var ret skuffet.

IMDb

Conan barbaren Action, Eventyr, Fantasy | August 6, 1982 (Denmark) Resumé: A young boy, Conan, becomes a slave after his parents are killed and tribe destroyed by a savage warlord and sorcerer, Thulsa Doom. When he grows up he becomes a fearless, invincible fighter... Read all
Land: United States, MexicoSprog: English
Tidligere artikelWolfgang Petersen
Næste artikelVideo Leje