Handlingen.... kort!

Da betjentene Mortis & Bigelow undersøger en mystisk sag med noget der ligner nogle levende døde juvel røvere. Bliver Mortis selv slået ihjel, men heldigvis bliver han genoplivet igen af sin partner. Nu har de så et døgn til at finde ud af hvem der står bare det hele.

Mit syn på sagen

Jeg er – og har altid været – ret vild med den her film, det er et pragt eksempel på når alt på en film bare fungere sammen. Er det stor filmkunst? Nej det er det ikke, men det er sindssygt underholdene og det er vel også en kunstart at kunne underholde, det er det i hvert fald i min bog.

Williams & Piscopo spiller godt og har en fed kemi. Selv om Piscopo's dialog mest består af jokes og oneliners, så bliver de leveret til UG. Min favorit er helt klart “sadel på en pige cykel” se filmen for at få det hele med 🙂

Der er , især ham med det 3 delt ansigt er ret vild lavet.
( har været med på Make-up holdet)

Filmen er instrueret af , som normalt er klipper – se hans filmografi på IMDb, det er sygt imponerende – dette er hans debut som instruktør, hans anden film er “The Punisher”  – den med Dolph L. fra 1989 – Jeg synes det er underligt at han ikke har fået lov til at lave mere som instruktør. For jeg synes personligt at det er to ret solide film han har lavet, men det har sikkert noget med penge at gøre, kan se at Dead Heat tjente ca 3,5 mill og kostede 5, og det er sikkert noget af det samme med Punisher. Eller måske har han bare ikke haft lyst til at gøre det, hvem ved.
Jeg ville personligt bare gerne have set lidt mere 80'er fra ham.

I øvrigt så...

Er den der genoplivnings maskine ret nem at betjene, man kommer bare lige ind fra gaden og så er man i gang, den må være super intuitiv af bruge. De genopliver ham bare, det er der ingen der har problemer med, i det hele taget er det her walking dead ikke noget folk tager så alvorligt eller undrer sig bare en smule over.

Lidt sandfærdigheder

  • har en lille rolle som motorcykelbetjent i filmen, nok fordi det er hans bror der har skrevet manus.
  • og Tom Nolan er også med.
  • spiller en af zombierne ved poolen.

Medie:

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Mark Goldblatt
Manuskript: Terry Black
Fotograf: Robert D. Yeoman
Klipper:
Harvey Rosenstock
Musik:
Ernest Troost

Treat Williams : Det. Roger Mortis

Joe Piscopo : Det. Doug Bigelow

Lindsay Frost : Randi James

Årstal: Spilletid: 86 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
3.5

Kan jeg anbefale den?

Ja for sevan! Se den!! Og heller nu end senere.

IMDb

Dead Heat 86min: | Action, Komedie, Gyser, Fremtid, Spændning | Maj 6, 1988 (United States) Resumé: A cop and his undead partner must chase down the diabolical villain who killed him.
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelDen Fabelagtige Amélie fra Montmartre
Næste artikelSyv Mænd Sejrer