Da et amerikansk bliver kapret af terrorister er det op til Delta Force at få befriet gidslerne.

Der er mere drama end action i starten, og så halvvejs inde går der i den.
Så vidt jeg forstår så er selve handlingen baseret på virkelige hændelser fra året før. Jeg synes faktisk hele gidsel dele er ret realistisk, effektivt og intens. Men det er som om det er to film der er sat sammen, for sidste del er bare lige på og action! og på ingen måde realistisk.

Man kan godt se den er lavet af Israelere, araber er de onde og Isral er bare så gode og hjælpsom.

Jeg mistede lidt overblikket over hvor vi er henne. Algeriet tror jeg, men så er de lige pludselig i Beirut? Jeg kunne ikke helt holde styr på det, og for engang skyld tror jeg ikke kun det var fordi jeg var ukoncentreret.

Det virker som om Cannon har ville satse lidt stort på denne produktion, der er en ret vild rollebesætning, de har fået Alan Silvestri til at lave musikken, det er dog den samme melodi der er hele tiden, som dog er ret ørehængende.

Hvad bed jeg mærke i?

Hvorfor kan terroristerne ikke høre dem, når de ankommer om natten, inden de angriber? De forventer os, hvorfor sover de så alle sammen?

Det er så vildt at se kontrasten mellem uden føelser – som altid – og så George Kennedy, som bare spiller super fedt, den smule han er med.

OK ham Chuck er hurtig, han var der simpelthen får alle de andre soldater, selv om de var kørt langtid før ham. Det må være en hurtig motorcykel.

spiller hoved terroristen, men han er jo en hvid mand, så han har fået lidt sværte i ansigtet, den var ikke gået i dag. (jeg kunne slet ikke genkende ham).

PS: Steve James er med.

Kan jeg anbefale den?

Jo, det kan jeg sådan set godt

Medie: DVD + IMDb Link

Instruktør:
Manuskript: Menahem Golan & James Bruner
Fotograf: David Gurfinkel
Klipper:

Musik:

Chuck Norris : Major Scott McCoy

Lee Marvin : Colonel Nick Alexander

Robert Forster : Abdul

Årstal: 1986 – Spilletid: 125 min. – Land: USA &

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.3
Tidligere artikelSplit Second
Næste artikelLivvagten