Original titel

The Entity

Handlingen.... kort!

Carla Moran hjemsøges af et eller andet ondt. Men der er ikke mange der vil tro på hende. Selv om hun har fysiske blå mærker over hele kroppen.

Mit syn på sagen

Jeg så den samme med moviesboks folkene, havde ikke set den før, og må indrømme at jeg ikke havde de store forventninger.

Men jeg må sige det er en effektiv lille gyser film, de spiller godt, den er godt skrevet og effekterne er fedt lavet. Den er måske en smule for lang, men ikke noget der gør alverden. Og så synes jeg det er lidt underligt at den snakker til sidst, det kunne jeg godt have været foruden.

I øvrigt så...

Dobbelt fokus effekten – Kender ikke det tekniske navn for det – altså hvor både for- og baggrund er i fokus. Hvilket ikke kan lade sig gøre, så derfor er man nød til at dele billedet op i to. Jeg er personligt ikke vild med effekten, og bliver tit revet ud af stemningen/filmen når de er der.

Jeg har aldrig set en film, der bruger den effekt så meget som i den her, det er helt vildt. Jeg har lavet et lille galleri her under, så du kan se effekten i “aktion”.

Lidt sandfærdigheder

  • har lavet effekterne og de er – som altid – rigtig gode.

Medie: Digitalt + IMDb Link

Trailer

Rulletekst

Instruktør: Sidney J. Furie
Manuskript: Frank De Felitta
Fotograf:
Klipper:
Frank J. Urioste
Musik:

: Carla Moran

: Phil Sneiderman

David Labiosa : Billy

Årstal: Spilletid: 125 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
3.1

Kan jeg anbefale den?

Jo, det kan jeg godt, den er ikke perfekt, men ret effektiv til tider og helt klart seværdig.

Tidligere artikelRonin
Næste artikelFejl-Sikker