Handlingen.... kort!

En kæmpe robot fra det ydre rum er nødlandet på Jorden, den bliver gode venner med den 11-årige Hogarth. Nu har han bare et kæmpe problem, for hvordan gemmer man en 15 meter høj kæmpe? Når en ihærdig regerings , er ude efter ham.

Mit syn på sagen

Det her er uden tvivl en af de aller bedste tegnefilm der er lavet – hvis du spørger mig.

Jeg har ikke en finger at sætte på den, her er godt stemme spil – også de danske – en fed historie. Og så elsker jeg at den ikke bryder ud i sang i tide og utide.

Jeg så den fornylig sammen med min 6-årig søn Balder, han græd lidt til sidste og var meget rørt af slutningen – det gjorde og at jeg også kneb en lille tåre – men den rammer mig nu hver gang, med eller uden grædende søn.

Der er lavet nogle ret fede plakater til filmen, her er et par stykker af dem plakat 1plakat 2

Medie:

Rulletekst

Instruktør: Brad Bird
Manuskript: Brad Bird & Tim McCanlies
Fotograf: Steven Wilzbach
Klipper:
Darren T. Holmes
Musik:

Eli Marienthal : Hogarth Hughes

Jennifer Aniston : Annie Hughes

Harry Connick Jr. : Dean McCoppin

Vin Diesel : The Iron Giant

Christopher McDonald : Kent Mansley

John Mahoney : General Rogard

Earl Stutz

Årstal: Spilletid: 83 min. – Land:

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
5

Kan jeg anbefale den?

Ja! Det er en af de aller bedste tegnefilm der er lavet.

IMDb

Drengen og jern-kæmpen Animation, Action, Eventyr, Komedie, Drama, Familie, Fremtid | December 17, 1999 (Denmark) Resumé: A young boy befriends a giant robot from outer space that a paranoid government agent wants to destroy.
Land: United StatesSprog: English
Tidligere artikelKrigerne
Næste artikelHollywood Chainsaw hookers