Handlingen.... kort!

I en fjern fremtid skal et hold politi-folk af en slags, ud på en mission for at finde “den blå stjerne” en juvel der indeholder uendelige kræfter.

Mit syn på sagen

Jeg var ikke klar på at det var en totalt fjollet komedie da jeg smed den her skrive på, normalt en genre jeg har det ret svært med. Og vi er altså i “Spaceballs” territorie her, bare for at lave en samlingen.
Men jeg kunne heldigvis ret godt lide den – er også fan af “Spaceballs” – men måske den vinder yderlig point, næste gang jeg ser den, nu jeg ved hvad det er.

For den er ganske underholdene, og faktisk rigtig godt lavet, der er ingen tvivl om det er model rumskibe, men de er ret flotte, og så er det ellers bare gummimonstre madness, på den gode måde.

Og der er også en masse referencer til andre Sci-fi film, bl.a. en ret tydelig en til Alien – der kom ud året før – og så er her en kvinde med 3 , ti år får “Sidste Udkald“. Der er også tåbelige reklamer med midt i det hele.

Og så er de på verdens vildeste bordel, shit et sted – sjovt med pose over hovedet for god krop men ellers grim.

Der er en super flot scene på en planet, hvor det hele er rødligt – filmen er også skudt af – og min analog foto hjerne siger mig at det er filmet på infrarød film, har umiddelbart ikke kunne finde fakta på det, men jeg er nu ret sikker. Men tjek det sidste billede i indlægget det er fra den scene.

Medie: DVD

Rulletekst

Instruktør:
Manuskript: William Sachs

Fotograf: Dean Cundey

Klipper: George Berndt & George Bowers

Musik: Arlon Ober (Supervisor)

Dorothy Stratten : Galaxina

Stephen Macht : Sgt. Thor

Avery Schreiber : Capt. Cornelius Butt

Årstal: Spilletid: 95 min. – Land: USA

Trailer

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
2.7

Kan jeg anbefale den?

Ja, men skal bare vide det er en ret fjollet komedie.

IMDb

Galaxina (1980) 95min: | Komedie, Fremtid | 6 Juni 1980 (USA)
Resumé: In the 31st century, the sexy blonde android Galaxina helms the crew of a space cruiser on a mission to find the Blue Star, a mystical gem that holds unlimited power.
Land: USASprog: English
Tidligere artikelHollywood Chainsaw hookers
Næste artikelWolfgang Petersen