Er faktisk ikke helt klar over hvad handlingen præcis er. Vi har den  her mystiske Madam M, der kidnapper pige på 12 år, træner og hjernevasker dem, så de kan blive de bedste lejemordere i verden.

Efter der er tre piger uddannet, kommer der det her plot med en mand der meget gerne vil have hævn over Madam M, og åbenbart også de nye piger. Fangede ikke helt hvorfor (indrømmet jeg lavet også andre ting da jeg så filmen)

Og oven i det, så er CIA lige i hælene på det hele.

Vi starter med en lang intro sekvens, som sådan set er helt OK.

Og så se vi den her kvinde, der træner pige til at blive lejemordere. Hun har kidnappet en masse piger – omkring 40 tror jeg – som hun så bruger en masse tid på at træne op, for så bare at sætte dem alle op mod hinanden, så der kun er en tilbage, som så er den bedste. What a waste!
Det er en smule tåbeligt, der må være andre og nemmere måder at finde en god på. Hun afviger så også lige fra reglerne så vores heltinde ikke skal dø…..

De tre piger der er tilbage, får en dejlig middag sammen med kvinden bag det hele, det viser sig at der i deres vin var noget som lammer dem, men holder dem ved bevidstheden. Nu kommer der så tre klamme mænd ind og tager deres mødom, ved at voldtage dem. Det her er virkelig en nederne scene, den er ret og brutal – mændene highfive bl.a. hinanden – og meget ude af trit med resten af filmens tone, som også er , men på en mere tegneserie måde.

Der er også andet jeg ikke bryder mig om i den her film, effekterne er super dårlige.
Og så kan de hænge i luften, ved godt at det er en asiatisk ting – som mange gange virker fedt – men her er det så dårligt udført at det falder til jorden med et brag.
Slutningen er også alt alt for lang.

Og jeg kunne ikke lade være med at tænke på at efter deres hed nat på stranden, vågner han op og har sovet i vandet, hans hud må være mere rynket end en bulldogs ansigt.

PS: på nogle covers er de to piger nøgne, og på det her kan man tydeligt se det dårlige billede behandlings arbejde, med at give dem kamuflagetøj på.

Kan jeg anbefale den?

Nej, den er for rodet, og dårligt lavet.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: Ching Siu-Tung
Manuskript: Wong Jing
Fotograf: Choi Sung-Fai
Klipper:
Angie Lam
Musik:
Kwong Wing Chan & Ken Chan

Maggie Q : Charlene Ching

Anya : Katherine

Daniel Wu : Jack Chen

Årstal: 2002 – Spilletid: 90 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.1
Tidligere artikelQueruak
Næste artikelNemesis