Nogle cheerleader babes, skal redde deres mester fra nogle slemme slemme fyre.

Åhh jeg ved ikke hvor jeg skal starte, det her er virkelig dårligt på alle måder.

Allerede første kamp er stinker, det er så tydeligt at de her piger ikke kan noget som helst kamp sport. Eller man kan sige det er nemt at overvinde fjenden når de bare venter på man slår dem. Og sådan er det gennem resten af filmen.

Skuespillet er selvfølgelig lige til rotterne, men det var nu forventet. Kan så sige til deres forsvar at de har ikke meget af arbejde med fra manus. 

Der er de her overgange mellem nogle scener, vi få nogle hurtige klip af en ninja, cheerleaders og så en der er nøgen!! Filmen har en R-rating, og det kan kun være fordi de her overgangs er med, for ellers er filmen temmelig uskyldig, billigt trick eller smart tænkt?

George Takei's karakter er både ninja (karate) træner og stripklub ejer – er der ikke en moralsk konflikt her? Det skal siges at der er verdens kedeligste stripklub, der er aldrig nogen der smider tøjet. Han har også en sværd kamp til sidst i filmen, der forgår så meget i mørke/skyggen så man ikke kan se det ikke er Takei der kæmper, suk!

De er vild nok de her piger, de er ninja, cheerleaders & “stripper” 

Den er teknisk side er også helt vild, den klipper dårligt, lyd mixet er dårligt, på et tidspunkt lå musik højre end talen. Også er der en kamera mand der er på speed og kan ikke holde sit kamera stille – shit!

Shit en om gang!

Kan jeg anbefale den?

Nej på ingen måde.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: David Presley
Manuskript: David Presley
Fotograf: Richard Briglia
Klipper:
Dan Prussmann & Vishwanand V. Shetti
Musik:
Brian Adler & Christopher Goins

Trishelle Cannatella : Courtney

Ginny Weirick : April

Maitland McConnell : Monica

Årstal: Spilletid: 81 min. – Land:

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
0.4
Tidligere artikelMaximum Overdrive
Næste artikelHøj Pistolføring