Original titel

Predator

Handlingen.... kort!

Elitesoldaten “Dutch” og hans gruppe bliver sendt på hemmelig mission i den centralamerikanske jungle. Men de finder efterhånden ud af at der også er noget andet der er på mission, og at dens mission er dem.

Mit syn på sagen

Den perfekte action film, fyldt med coole one-liners, seje badasses, fedt designet og store eksplosioner i den helt rettet mængde.

Der er ikke så meget at sige til den her, andet end hvis du ikke har set den – så er jeg vildt misundelig på at du skal se den for første gang – få så lettet røven og få den set.

Huske af jeg så den tilbage i 1988, i den lokale biograf i Vordingborg. Jeg anede intet om den – sådan var det tit den gang, før internettet – missede rumskibet i starten – det forstår jeg stadig ikke den dag i dag hvordan jeg kunne – så jeg kunne ikke forstå at Arnold og vennerne ikke kunne se de der der sad oppe i træerne og kiggede på dem med den her underlige kikkert, men jeg blev hurtigt klogere og blæst bag over, over hvor fedt det var.

I øvrigt så...

Hvis den kun skyder/jagter folk med våben. Hvorfor jagter den så Arnold, hvor han ingen våben har?

Lidt sandfærdigheder

Medie:

Trailer

Rulletekst

Instruktør:
Manuskript: Jim Thomas & John Thomas
Fotograf:
Klipper:
&
Musik:

: Major Alan “Dutch” Schaefer

: Al Dillon

: Mac Eliot

Årstal: Spilletid: 107 min. – Land:

De fem stjerner

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
5

Kan jeg anbefale den?

Ja, det er en af de absolut bedste action film fra 80'erne

IMDb

Predator - Jagten er begyndt (1987) 107min: | Action, Eventyr, Fremtid | 20 November 1987 (Denmark)
Resumé: A team of commandos on a mission in a Central American jungle find themselves hunted by an extraterrestrial warrior.
Land: USA, MexicoSprog: English, Spanish, Russian
Tidligere artikelBuret
Næste artikelTo Live and Die in L.A.