Original titel

Swordfish

Hackeren Stanley bliver hyret af den mystiske Gabriel, til at lave et ganske simpelt job. Men alt er ikke som det ser ud til på overfladen.

Godt cast men de får ikke lov at bruge deres talent, i denne ret kedelige film. Jeg ved ikke hvorfor John Travolta så tit spiller karakter der ryger, for han er sygt dårlig til at fake ryge, i den her drikker han så også kaffe på en vildt irriterende måde.
Der er to gode ting i denne her film. Der er eksplosion med hende gidslet, det er ret fedt lavet/udført – vi ser den så også næsten to gange i filmen – og så er der selvfølgelig Halle Berry topløs.

Hvad bed jeg mærke i?

Der er den her montage, med Hugh Jackman, æv hvor er den bare ringe lavet. Og oven i så hader den måde han skriver hurtigt på et tastatur på.

Finere der taler tysk og ikke finsk!?

Filmen forgår i , så hvorfor er rattet i bilen i den “forkerte” side? – er den mon indspillet i (Det er dog værgen amerikanske eller australske nummerplader den sportsvogn Travolta kører rundt i har på.)

Hvem fanden solbader og læser en bog på den måde? Hun får sig da en temmelig skygge på brysterne.

Hele filmen igennem, har Jackman forsøgt at stoppe Travolta og banden, men da det hele går op for ham til sidst og så er han bare ok med det hele.

Kan jeg anbefale den?

Nej, den er simpelthen for kedelig.

Medie: + IMDb Link

Instruktør: Dominic Sena
Manuskript: Skip Woods
Fotograf: Paul Cameron
Klipper:
Stephen E. Rivkin
Musik:

John Travolta : Gabriel Shear

Hugh Jackman : Stanley Jobson

Halle Berry : Ginger Knowles

Årstal: Spilletid: 96 min. – Land: USA & Australien

  • Skuespillet
  • Det visuelle udtryk
  • Lydsiden
  • Opfindsomheden
  • Underholdnings værdien
Overall
1.7
Tidligere artikelDriven
Næste artikelSkjulte Fjender